marți, 22 februarie 2011

Cafeaua cu fetili sau despre sugatoarele profesioniste de cofeina

Eu nu cred. Sunt chiar sigura. Prostia ne acapareaza mintile, ne orbeste si ne imbata ca vinul dionisiac. Prostia e cea mai proasta scuza. Pentru ca odata ce te-ai scuzat, admitand ca esti prost, lumea te va vedea nu ca pe un prost obisnuit, ci ca pe un prost dovedit. Drept si prin urmare, prostia nedeclarata e mai sigura.
Am descoperit un blog al unei persoane care ma intereseaza atat de putin incat nu merita sa discut despre ea. Numai ca, pe blogul respectivei (deoarece este o fata) stau afisate atatea declaratii inteligente ca ma intreb cum de n-a ajuns sa ia premiul nobel pentru pace? Ea, care este o delicata, dezbate subiecte 'serioase', tragand concluzii de te miri unde si cum...urmand un rationament total necunoscut mintii mele ( care mai are si ea o tzara de realism). Eu, personal, nu stiu cum reuseste sa fie atat de desteapta, mai desteapta decat toti si totusi, sa fie neangajata, atarnand dupa unu...sper ca ati observat ironia...femeile astea crampon ma dispera. Dar nu numai pe mine ci si pe bietele exemplare masculine vanate si secate de puteri. In spatele unor dictoane cunoscute si mega folosite, in spatele citatelor intelepte si a tonelor de carti pe care pretinde ca le-ar fi citit, nu se ascunde decat o fetita speriata care joaca un rol.
Dar nu stiu de ce am ales sa vorbesc despre ea.
Am mai observat ca printre fete a aparut nebunia 'cafelelor'. De dimineata, pana in miezul noptii, unele fete beau cafele. Ma intreb eu...oare cum rezista un organism la atata cafea? De cum deschide ochi-i fardati, fata se gandeste la cafea. Bea o cafea acasa, apoi se duce la munca unde mai bea vreo 2 cafele. In pauza de masa mai bea o cafea. Cand revine in tura mai bea o cafea. Cand termina treaba iese in oras cu fetili si mai bea o cafea, doua, trei...Nu inteleg...cum rezista, oare? Si alta intrebare si mai buna: de unde are bani de atatea cafele? Ca pana la urma, consumi, platesti! Va trebui sa ma informez mai bine in legatura cu acest subiect si sa va spun secretul celor 8 cafele si cum sa faci bani pentru cafea.
Haideti, totusi, sa incerc sa gasesc cateva metode de a face bani pentru cafea:
1. vinzi ce ai prin casa ( ca la droguri)
2. te prostituezi si iti faci cafeneaua ta, deci nu mai trebuie sa cumperi cafea, pt k ai un bar (si aici intervine alta discutie pe care n-am chef sa o continui)
3. furi de la parinti
4. furi de la colegii de munca/ serviciu/ facultate
5. iti vinzi serviciile intr-un mod neadecvat
6. furi si mai mult de la parinti si colegi
7. te milogesti
8. te umilesti in fata celorlalti pentru o cafea
9. te prefaci ca ti-ai uitat portofelul acasa
10. nu te mai prefaci si zici pe fata ca n-ai bani, dar ai pofte
11. esti asa bogat ca nu-ti mai pasa (desi cazurile sunt rare)

In atentia dvs, stimate public, nu am mentionat 'muncesti'. Asta pentru ca majoritatea consumatoarelor feroce de cafea nu muncesc, doar vrajesc.
Daca aveti oportunitatea/ ghinionul de a cunoaste asemenea persoane, va spun 'sincere regrete si multe condoleante'! Pentru ca in mai putin de 1 luna veti realiza ca fondurile dvs. au scazut vertiginos datorita 'cafelei de zi cu zi', sfanta cafea de la iesirea cu fetili.

Va propun o metoda de starpire a sugatoarelor de cafea:

1. nu le mai alimentati cu cafea/suc (depinde de consumatie) si veti putea observa ca interesul lor fata de dvs. se va micsora vazand cu ochii. De ce? Deoarece sunteti buni doar cand cumparati sau daruiti. Si daca sunteti buni, sunteti prosti!
2. schimbati-va programul astfel incat sa nu mai coincida cu perioada de 'cafeinizare' a persoanei
3. nu mai raspundeti la telefon
4. cand iesiti, comandati doar apa, pentru a atrage atentia ca nu aveti bani. Veti vedea ca persoana incepe sa nu va mai bage in seama, pentru ca -nu-i asa- omu-i bun doar cand produce, cand nu produce e bun de aruncat la gunoi.
5. e bine sa aveti bani fixi doar pentru consumatia dvs.

Tin sa precizez ca nu sunt impotriva unei iesiri 'de cinsteala', cum se mai intampla, ci sunt impotriva iesirilor 'de cinsteala obisnuita' care se intampla de 2-3 ori pe saptamana. Nu e normal ca unii sa stea cu degetu-n buric asteptand pomana.

Pentru ca, la sfarsit, cand nu veti mai avea bani, veti fi ORICUM abandonati pentru cautarea altei victime. Credeti-ma pe cuvant!

2 comentarii:

  1. Recunosc ca m-am amuzat copios la postarea ta puiule,insa,trebuie sa recunosc in acelasi timp ca daca analizam intr-adevar situatia nu e de ras...ba chiar,e de plans....Ai mare dreptate cand spui ca prostia e cu adevarat o boala grea.Nu trebuie sa generalizam dar in ziua de azi parca tot mai multa lume uita de unde a plecat (fapt care pt mine e un lucru foarte grav)...Sa uiti de unde ai plecat,sa-ti renegi prietenii,sa-ti selectezi cunostintele in functie de buget (al lor) e un lucru rau pentru ca asta in sine inseamna ca nu esti un om educat...Sunt mult prea multi care o fac si cred ca daca intr-o anumita perioada iti merge bine,asa va fi si pe viitor ...Te-ai referit in marea majoritate la femei....care atarna si cauta sa se rupa in figuri desi nu ar avea de ce...dar ca barbat,te asigur ca sunt si multe specimene masculine care fac asta...Nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu atingerea anumitor scopuri indiferent de natura lor asta insemnand sa calci pe cadavre daca e nevoie...E clar ca suntem atipici,speciali poate...dar inca (in capsorul meu) cred,visez si sper la o lume mai buna (care poate ca va veni inaintea Apocalipsei)...iar daca nu va venii,totusi ma voi straduii ca macar in dreptul meu si al familiei mele sa fac astfel incat sa fie bine...In rest...Roata vietii functioneaza....si calitatea oamenilor cu coloana vertebrala nu se bazeaza pe neantampinarea problemelor ci pe rezolvarea lor si pe trecerea cu bine peste necazurile vietii...care inevitabil exista si ne inconjoara in fiecare zi...

    RăspundețiȘtergere