luni, 15 noiembrie 2010

Hanna Banana si sfarsitul lumii

OMG! Nu ati auzit de Hanna Banana? E fata aia ba blonda ba bruneta care e inscriptionata pe toate hainele de copii si pe toate accesoriile scolare existente pe piata. Multi dintre voi veti spune: ce ai cu ea? Eu voi spune: A LOT, PEOPLE! Majoritatea parintilor moderni nu au timp de progenituri si le lasa ori la afterschool unde isi mai sparg capu' alergand pe scari, ori acasa sub tutela unei bone dezinteresate care ii planteaza in fata televizorului. Ori direct in grija bunicilor, rudelor nestiutoare. Copilul avand acces la telecomanda sau urland in hohote, reuseste sa mute canalul pe Disney Canal pt a se uita la emisiunea 'Hanna Montana'. O gagica semi dezbracata cu suvite-n cap si mult fard pe fata se destrabaleaza in fata copiilor, invatandu-i lucruri exagerate pentru varsta lor frageda. Toate fetitele de 4 respectiv 14 ani se cred hane montane si se poarta ca atare. Toti baieteii se inchipuie avand prima erectie in prezenta hanei montana, care probabil va fi incantata de prestatia palmo-digito-instrumentala de scurta durata. Disney (sa-i dea domnu sanatate pentru desene animate de calitate), luar-ar dracu, nu pe el ci pe cumulul de semnificatii industriale a creat o fata perfecta pentru a spala creierele micilor privitori. Amuzant e ca nu doar copii sunt brain-washed, ci si parintii. Apropo, la Teen Choice Awards, hana banana a primit o galagie de premii si a sustinut un concert. O sa spuneti si ce? SI eu o sa spun : pay da, tati, da TCA este un fel de Premiile industriei muzicale,numai ca este un spectacol pt copii. Hana banana si-a expus copanelele si ne-a incantat cu un dans la bara executat impecabil. P.S. Bara de striptease era incorporata intr-o masina de inghetata, din alea cum se poarta prin H'USA, d-alea pentru copii. Deci, dintr-o data dansul la bara a devenit o problema de interes national si ar trebui sa ne gandim serios ca daca celor mici li se prezinta acest lucru pe un post pentru copii, un post ce are rol de a educa prin distractie (FUN-EDUCATION, cum i se mai spune), ar trebui sa-l facem optional la gradinita si la scoala, pentru ca...e meseria viitorului. Copiii din ziua de azi nu mai vor sa devina avocati, doctori, piloti de curse si cosmonauti. Vor sa devina 'Mila-n Cer' sau Miley Cyrus, cum o alint eu, sau si mai bine, vedeta internationala si hulita la scena deschisa. hana banana. De ce? Pentru ca hana banana are un par asa frumos si e asa frumoasa si canta asa de bine..si cu totii o iubesc. M-am sfortat sa vad un clip de-al ei pe yt si n-am indraznit sa ma uit decat la un cover 'Party in the USA', o bascalie de videoclip in care o copiaza pe Jessica Simpson si videoclipul 'These boots are made for walking'. Cred ca majoritatea parintilor dorm in post si nu sunt atenti la ce se uita copii. Probabil tatii fac o onanie cu gandul la hana montana, uitand ca e minora. Mamele sunt incantate de ce model le este prezentat copiilor la televizor.
Wake up! INDIFERENTA COSTA! Asa cum va cresteti copii, asa o sa-i aveti!
Are copilu 5 ani, cere telefon mobil si tu ii dai? Foarte bine faci! (stiu ca veti spune ca telefonu e pentru protectie, da eu cred ca e doar o scuza sa-ti faci alta treaba cand ai copil, ca e mai usor sa il suni sa-l intrebi ce face decat sa dai o fuga la gradinita si sa afli ca s-a suit pe masa si a dansat lasciv din buric. Ca hana partzana! )
Sa vedem cand peste 1 an ti-o cere masina, ce-o sa faci!
NU vreau sa par comunista si de moda veche, dar fratilor...noi, generatia anilor '90, noi aveam alte preocupari, frate! Nu stateam toata ziua pe calculator, multi dintre noi nici nu stiau ce e ala si la ce foloseste! Noi nu ne uitam la emisiuni de indobitocire, noi ne uitam la Abracadabra, Tip Top Minitop si Arlechino. Noi n-aveam telefoane mobile! Abia daca parintii nostrii aveau telefon fix.
Dar, deh..lumea 'evolueaza', noi ne modernizam si totul va fi bine.
Acum inlocuieste 'evolueaza' cu involueaza,'modernizam' cu 'ne ducem de rapa' si 'bine' cu 'haos'
pentru a vedea previziunile astrologice cu privire la viitorul nostru iluminat! Viitor, care sincer va spun, ca il presimt a fi un sfarsit violent al lumii pe care o cunoastem acum.
Deci, pana la urma...hana banana ne va aduce sfarsitul lumii! Sunt sigura ca si Nostradamus a prezis 'Si va veni ziua in care fetele de 5 ani se vor machia si vor dansa din buric pentru baieti, baietii vor avea un IQ de cartof copt si va veni pe pamant o proasta blonda/bruneta care va subjuga lumea sub cantecele ei hipnotice si de proasta calitate!' . Un fel de mesia cu silicoane, botox, unghii false, extensii, gene false si tatuaje cosmetice permanente. Exact hana banana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu