luni, 4 ianuarie 2010

Postare pentru prietenele mele pitzipoance

Dragele mele papusi gonflabile, de ce va chinuiti atat de mult sa va dati cu jumatate de tub de fond de ten pe fata incercand sa ascundeti cosurile care se vad si mai rau daca le zugraviti? De ce va faceti portocalii la fata daca tenul vostru este deschis la culoare? Pe bune acum...aratati ca niste morcovi cu ţâţe ( macar unele dntre voi care sunt au naturel si nu isi baga sosete in sutien si nu poarta sutiene de iti fac ţâţele amigdale si au burete de 3 degete.). Nu inteleg de ce pe conditii de gheata afara voi purtati pantofi si cizme cu toc cui.. de ce dracu purtati colanti si bluze pana deasupra buricului, geci 'de iarna' scurte pana peste buric de te bate vantu prin ele si pe sub ele...Ce credeti ca simte un baiat cand va vede cu burta goala si suncile in vant pe 0 grade sau -5 grade? Va spun eu ce simte: frig! Nicidecum atractie sau admiratie! FRIG! Atat de sec si atat de adevarat. Omu' simte frig! Ii ingheata instrumentele din dotare cand va vede pe voi defiland semi vinete la fata si la trup dar cu 2 degete de fond de ten pe voi k ma mascheze frigul..aa..pardon..cosurile. Dragele mele fapturi de plastic..de ce va puneti unghii false de 2 cm lungime si gene false de le rasuciti pana peste cap? De ce dracu va imbracati ca pomul de craciun in mijlocul verii si ca 'pentru plaja' iarna? De ce purtati iarna un decolteu pana la buric si sunteti deschise la geaca? Pe cine vreti sa impresionati? Intradevar un decolteu bine pus in evidenta atrage atentia pozitiv. Niste bucati mari de carne in frig atrag atentia..asupra altui lucru..pentru ca ti se face frig cand vezi un piept gol in mijlocul iernii...simti frisoane si furnicaturi pe spate daca esti fata...si ca baiat iti fug organele inspre locuri mai calde si strangi din cur ca sa nu tremuri de frig...
Nu stiu ce as mai putea spune...doar ca atunci cand faci o poza nu trebuie sa iti incovoi buzele si sa te dai cu ruj pana sub nas k sa para buzele mari!

Va transmit acest mesaj pentru ca nu va mai suport, dragele mele! Si uneori imi e rusine ca apartin aceluiasi gen ca voi!

P.S. Zilele trecute prin oras vad 2 specimene blonde care se zgaiau la un magazin renumit de haine. In directia lor se intreptau 2 cavaleri mai normali la mansarda. Cand papusile gonflabile ii vad pe cei doi tineri, ele incep sa se fastaceasca si sa rada zgomotos, sa se miste lasciv, sa isi faca poze una alteia si sa se scalambaie pentru a atrage atentia (nu ca hainele lor foarte decoltate, decupate, mulate si in culori tipatoare si de un kitch greu de egalat nu ar fi atras atentia...). Cei doi baieti par chiar distrati de spectacol, surad ironic si trec pe langa cele doua barbie fara sa le bage in seama. Apoi unul dintre ei spune 'Si sa mai zica cineva ca nu toate-s curve si ca nu toate sunt la fel..'

4 comentarii:

  1. hahaaaaaaaaa!!!!!!!!!!foarte tare postarea!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. e cam greu sa ti se scoale cand e frig afara si o mai si vezi pe tanti cu buricu gol:)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt de acord cu tine.si tin sa mentionez ca,cunosc multe pitzipoance din astea.dar sa trecem peste.si vorba comm anterior:

    " e cam greu sa ti se scoale cand e frig afara si o mai si vezi pe tanti cu buricu gol:))))))))) ".

    eu nu inteleg ce vor sa arate astea ca sunt slabe sau ce.sincer parerea mea e k isi arata prostia pe care o au in cap ala plin de paie.


    semnat pytyka

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))))))esti geniala!!!!:)))am ras cu lacrimi=)))))tineo tot asa

    RăspundețiȘtergere