marți, 29 septembrie 2009

Simtindu-te aici...

Stiu ca poate ti se pare ciudat cum uneori intalnesti o persoana pe care o cunosti de cateva zile si ti se pare ca o cunosti din totdeauna. Vorbiti despre orice de parca v-ati fi cunoscut intr-o viata anterioara. Reusiti sa va intelegeti de minune. De unde a aparut? Nici tu nu stii. Ce vrei de la ea? Nimic exact decat sa nu plece. Sentimentul e puternic. Dorintele te acapareaza. Apar fricile, emotiile, incepi sa iti faci probleme, ti se pare ca ceva nu e in regula cu tine, ti-e frica sa nu dezamagesti, sa nu fi inteles gresit, sa nu fi judecat. Ti-e frica de esec, de implicare totala. E ca un yoyo. Nu stii ce sa faci. Ba se duce ba vine. Te joci un fel de yoyo cu viata ta, jonglezi cu viata celuilalt, ti se pare si esti sigur ca si el jongleaza cu viata ta. Ametit de atata jucat, decizi sa te lasi prada sentimentelor. Amnezic durerilor de parca nu au fost vreodata te lasi purtat de val pe marile sperantelor, oceanele dorintelor. Simti o atractie inexplicabila. Magnetica. Nu sti cum sa reactionezi, nu sti ce sa faci. Innebunesti de dorinta, de placere, de nevoie de a simti, de a vedea si de a atinge. Resimti orice atingere de 1000 de ori mai puternica, orice cuvant de 1000 de ori mai personal, orice privire de 1000 de ori mai patrunzatoare. Te uiti in ochii persoanei si te vezi pe tine. Asa cum nu te-ai vazut niciodata. Un alt om. Te uiti la persoana si vezi o speranta. Nu ai indicatii, reguli sau limite. Vrei totul cat mai natural, profund si sincer. Merita sa risti totul pe o miza asa frumoasa. Chiar merita. E ca un joc de noroc. Ai sau n-ai, tu tot risti. Pana la urma uneori ramai doar cu speranta, alteori ramai cu nimic, alteori ramai pe minus..dar ce se intampla cand castigi?

5 comentarii:

  1. cand castigi e foarte bine dar e si foarte rar

    RăspundețiȘtergere
  2. Once I had a blue bird. It was everything to me, because it gave my life meaning through its song and liveliness. Yet the bird sang for its freedom, a price too great for one to attain, unless a greater sacrifice its made.
    One day the bird got sick. I didn't know what kind of illness struck her, until I released her from her cage. Then she flew to freedom and felt much better.
    Now, every morning the blue bird comes to me, its captor and sings about her happiness and joy in the open air.
    ***
    One might win the love of a person. One might not. It is all about luck , as some have it and others not. One can hope, but even hope dies someday.
    When all is lost, when hope is dead and when you see the world around you in a darker shade of grey, consider yourself lost for love. Immunized by its absence. When one reaches that state, love becomes a nuissance not a necessity. A necessary evil not a blessing.
    ***
    What is then love, if not a virus that eats you from inside, a cancer that silently kills you?

    RăspundețiȘtergere
  3. as dori sa stiu identitatea celui care a postat povestea in engleza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sorry ... Sometimes we're stuck wondering ...

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ai scris e foarte trist.si simt k are legatura cu mine.

    RăspundețiȘtergere