sâmbătă, 3 octombrie 2009

SINDROMUL FOSTUL

Dupa cum era de asteptat, exista si sindromul 'fostul', un sindrom intalnit in randul fetelor. Bineinteles ca exista cele patru tipuri mari de fosti, DORITUL, ISTERICUL, FOSTUL COOL SI INDOIELNICUL, dar mai exista cateva categorii speciale.
1. FOSTUL GAY
Fostul care dupa o despartire isi analizeaza trairile si simte ca femeile sunt facute doar pentru a te face sa suferi. El incepe sa isi puna din ce in ce mai mult increderea in baieti pana cand ajunge sa deprinda un comportament feminin, simtindu-se protejat de baieti.

2. FOSTUL DISPERAT
Isi pune poze cu diferite fete la avatar, are statusuri foarte sugestive de genul: 'Multumesc pentru ziua de azi!Esti cea mai tare, Jana!', statusuri puse doar pentru a starni invidia fetei care l-a parasit. El probabil ca e de parere ca daca o face geloasa, ea isi va da seama ce a pierdut si se va intoarce!

3. FOSTUL MISOGIN
Dupa ce a fost parasit a inteles ca 'toate femeile e curve in afara de mama si sora mea'. El va deveni un om de piatra, fara sentimente, nu va mai respecta femeile, le va trata ca pe lucruri de frica sa nu fie ranit iar. Sub masca de baiat dur se ascunde defapt un pusti speriat si sensibil.

4. FOSTUL LUPTATOR
Este fostul care a trecut foarte usor peste despartire, eventual si-a gasit pe altcineva.

2 comentarii:

  1. esti cea mai tare persoana pe care o stiu.bravo pt acest articol "sindromul fostu".

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur o sa primesti felicitari de la toata suflarea feminina pentru acest articol. Hmmm,pana la urma,puternici,de neinduplecat, super-increzatori, carismatici....sau doar pisicutze speriate cu "dirty little secrets"? :D (de obicei nu apelez la englezisme...dar nu gaseam alt cuvant sa se potriveasca) Felicitari

    RăspundețiȘtergere