vineri, 11 septembrie 2009

SINDROMUL "FOSTA"

Schimband putin nota blogului de la trist deprimant la incercarea de a face ceva amuzant, in postarea asta voi fi foarte optimista si ironica, pot spune chiar rea. So, "luati-va un scaun si pregatiti-va de trucuri!", asa cum zicea un prieten. De fiecare data cand dai peste cineva interesant, el are un secret infoirator. Un secret atat de enervant dar foarte bine ascuns. Iar cand il afli ( pentru ca il vei afla odata si odata) nimic nu va fi la fel. Unii barbati sufera de o boala destul de grea, ce se manifesta asa: tensiune arteriala mare, fluturi in burtica, dureri de cap, probleme psihice, nervozitate, sau din contra bucurie, mandrie fara limite, posibilitatea de a se afisa ca find masculul feroce. Boala asta este defapt un sindrom. Sindromul 'FOSTA'. Cine il suna cand ti-e lumea mai draga? FOSTA! Cu cine se vede el pe ascuns? Cu..? FOSTA! La cine se gandeste in timp ce e cu tine? La..? FOSTA! Pe cine minte el ca se simte rau? Pe..? TINE! Pentru a se vedea cu cine? Cu..? Hai sa va aud! In cor, fetele! Cu...FOSTA! Exista patru tipuri de foste. Anume..
1. FOSTA COOL
E fosta cu care a ramas el prieten, nu vor mai fi impreuna, dar vorbesc, se sfatuiesc, glumesc, dar nimic mai mult. Fosta vrea sa ii cunoasca iubita actuala, sa se imprieteneasca cu ea pentru ca actuala sa nu aibe probleme de gelozie.
2. FOSTA ISTERICA
E fosta care il suna disperata, plange la telefon ca il vrea inapoi, ii lasa mii de mesaje pe mess, pune statusuri gen 'TE IUBESC, URSULET, CHIAR DACA TU NU MA MAI IUBESTI', il asteapta in fata scarii ca sa inceapa iar sa planga si sa se milogeasca, vine cu japca peste el in casa, ii cauta prin pc poze cu alte fete, face crize si plange, ii sterge numerele de telefon ale altor fete, nu il lasa in pace sub nici o forma.
3. FOSTA INDOIELNICA
E fosta cu care se vede mai mereu, au ramas in legatura, au glume conjugale destul de dese, se tatoneaza si flirteaza in permanenta, eventual se iau de mana, se mai saruta, dar doar asa..de chestie, ca doar nu mai sunt impreuna. E fosta care ii trimite poze cu ea aproape dezbracata pentru a intreba 'Imi sta bine sutienul?'. E fosta care il incita si il inebuneste si il sufoca trimitand poze si chestii sexi.

4. FOSTA DORITA
E fosta la care se gandeste non-stop. E fosta pe care o iubeste, dar nu mai sunt impreuna. E o fosta care joaca dur si care il incita si il abandoneaza, il ignora, nu il cauta. El e disperat dupa ea, probabil plange noptile dupa ea. El sufera in timp ce pe ea o doare-n cur. E fosta cea mai periculoasa pentru ca pana la urma dragoste cu sila nu merge si n-ai cum sa-l faci sa te placa sau sa te iubeasca pentru ca o vede pe ea ca o exemplu de perfectiune si pe tine te compara mereu cu ea. Si oricat de mult ai incerca tu sa il convingi ca esti ok, el nu te vede pe tine ci o cauta pe ea in tine.


Si da, intradevar e frustrant ca tu sa incerci sa faci totul bine si el sa nu o vada decat pe ea si sa o caute pe ea in pielea ta. Si cum, in mod natural exista diferente majore, tu nu vei fi niciodata ca ea. Sau ea nu va fi niciodata ca tine.

3 comentarii:

  1. nu inteleg baietii astia de ce se mai gandesc la fostele iubite dak sau despartit de ele

    RăspundețiȘtergere
  2. exact asa e! am si eu o fosta si e fosta isterica! i se potriveste. iam dat linkul si sa suparat pentru ce scrie acolo ;))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. in primul rand felicitari scriitoarei pentru ca are o imaginatie bogata.in al doilea rand eu nu cred ca se pot imparti fostele dupa criterii. eu cred ca o fosta e o fosta si nimic mai mult

    RăspundețiȘtergere