joi, 17 iunie 2010

Poveste din putzoliticul timpuriu

Voi incepe aceasta postare printr-o zicala foarte adevarata 'Pe cine ajuti sa traiasca te ajuta sa mori'. Nu-i doar o povata din mosi stramosi, de cand bunicii nostri jucau v-ati ascunselea prin porumb. E ceva foarte real si foarte contemporan. Bunaoara, oamenii pe care ii ajuti si la care tii, se intorc impotriva ta si incep sa unelteasca pe la spatele tau.
Daca vorbim strict de asa zisele 'prietenii' intre barbati si femei, lucrurile stau la fel. Uneori barbatii uita ca femeile sunt cu 5 minute mai destepte ( e ceva demonstrat nu un elogiu feminist) si incearca diferite metode de a 'ataca' tanara prada. De multe ori barbatii raman cu buza umflata si cu putza in mana pentru ca femeile se prind de jocurile penibile ale barbatilor si le cam intorc spatele. Ce face un barbat macho man, al mai tare, sexosu sexosilor, adevaratul adevaratilor atunci cand e refuzat de o femeie? Este transportat de urgenta la spitalul cel mai apropiat prezentand urme de spume la gura, ochi rosii, sindrom Parkinson si rana deschisa in mandrie. Tratamentul cel mai bun este iesitul la beut cu 'berbatii' cei mai apropiati ca personalitate, vrajitul amatoricesc utilizat in cluburi, nopti de uitat la fime de actiune si vro' 2 xanax-uri pe zi. Cand un barbat se reface din decaderea lui mandriicioasa, ori isi mai incearca odata norocul cu persoana, ori incepe sa se poarte de parca persoana nici nu-l mai intereseaza ( si nu l-a interesat vreodata) si incepe sa ii puna bete-n roate. Faza cu betele-n roate e cea mai proasta metoda ever de a cuceri o femeie. Adica cum? Adica chiar asa. Barbatul incearca sa dovedeasca femeii ca el este ALPHA si ca el e sefu. Sefu cui? Nu se stie cu exactitate, dar e un sef mai mic. Sindromul 'sefului mai mic' este mai periculos decat sindromul 'sefului total'. Pentru ca seful mai mic are 2 metrii patrati dintr-o gradina si incearca sa gestioneze atat patratelul lui cat si patratelul vecinului cu proprietatile aferente. Sefu total are hectare intregi si-l cam doare la basca daca il refuza o fata, pentru ca pana la urma are de unde sa aleaga, nu? Ca doar pe hectarele lui zburda mii de fete. Dar pe patratelul sefului mai mic ori e plin de panze de paianjen, ori e un schelet in rochie care sprijina o tigaie ori e o fata jerpelita si pe care ar bate-o gandu sa-si scoata pasaport si sa emigreze pe alte patratele. Si atunci, seful mai mic oberva la vecinu ca patratica lui e mai curata, e mai frumoasa si ca are o fata mai frumusica si mai cuminte decat viitoarea dezertoare de pe propria-i plantatie. Asa ca el incepe sa se bage-n seama cu fata de pe plantatia vecina, se se imprieteneasca pentru a o influenta sa paraseasca patratelul curat si frumos pentru o pestera din putzoliticul timpuriu. Asa ca fata are de ales: ori isi cumpara o carte despre dinozauri si studiaza pentru a vedea cum era pe vremea lui Pazvante si alege sa plece in preistorie, ori il refuza si pe deasupra ii mai si uda cu furtunul patratelul pentru a spori mucegaiul.
Astfel, barbatul macho, super star, ajunge sa devina disperat de femei si ajunge sa transpire disperare prin toti porii lui gelati. Cand gelul se usuca, barba creste si putza e moarta deja de o perioada ingrijorator de mare de timp, barbatul se resemneaza si ori cauta intelegere printre carti gen 'Despre femei', 'Femeile sunt de pe Venus, Barbatii de pe Marte', 'Cum sa vorbesti cu o femeie', etc., ori devina indiferent si rece. Ori nu se intampla nimic cu el si e foarte fericit cu felul lui de urangutan disperat cu pseudonimul de 'Iubaretul, Adevaratul' care umbla pe chat-uri unde barbatii au nume de fete si fetele nu prea intra. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu