luni, 19 aprilie 2010

Pe lungul drum al dezamagirii

Stii..uneori sunt niste zile in care simti ca nimic nu merge bine. Zile obositoare in care nu faci nimic si totusi, te simti de parca ai fi facut totul. De zilele astea imi e cel mai groaza. Pentru ca atunci incepi sa cantaresti si sa socotesti totul in viata ta. De la prietenii pe care nu-i mai ai si la visele spulberate si prea departe ca sa fie aici, pana la micile bucurii de zi cu zi. Uneori te uiti cu melancolie in spate gandindu-te la zilele bune.
Intr-o dimineata te trezesti si realizezi ca prietenii buni nu mai exista. Dupa un lung sir de reprezentatii teatrale, au decis sa isi scoata masca de scena si sa se prezinte asa cum sunt ei. Adevarata lor fata nu era nicicand asteptata. Ceea ce tu credeai ca sunt intelegere si bunacredinta nu erau decat alte fete pentru perversiune si interes. Dar oare ce poti oferi atunci cand realizezi ca, defapt, nu ai cui oferi? Nu mai oferi nimic si te inchizi in tine calculand si asteptand urmatoarea miscare dinspre prietenia pereclitata. Si totusi, nici o miscare pe frontul de vest. Ce faci cand vezi ca cea mai proasta investitie e investitia in oameni?
O dezamagire sumbra si neasteptata te cuprinde si pentru a te ridica de la pamant iti spui 'Stai linistit, toti sunt la fel..'...culmea e ca ai dreptate. Si tu stii asta.

Un comentariu:

  1. Zile in care simti ca totul nu merge bine au mai fost si vor mai fi puiule.Cu totii fugim de ele si speram sa trecem cu bine peste ele atunci cand apar.Sunt inevitabile si cel mai important lucru este cum le depasim.Sunt atatea de spus despre oameni in general,amici,prieteni si chiar dusmani dar intotdeauna cu siguranta nu vom sti sa spunem totul pt.ca altfel nu am mai trece prin astfel de clipe.Esti o femeie puternica si astfel de situatii te intaresc si te pregatesc pt.alte incercari ale vietii care vor aparea in timp.Nu cred ca investind in oameni inseamna neaparat o investitie proasta dar cred ca alegerea oamenilor in care sa putem investii tine si de felul fiecaruia de a fi.Sunt sigur ca exista si oameni care merita mai mult decat putem noi sa le oferim si tu (din punctul meu de vedere) esti un astfel de om.Deci...nu cred ca e bine sa pui toti oamenii la acelasi nivel sau in aceiasi oala pt.ca nu sunt.Ceea ce nu ne doboara ne face mai puternici.Felicitari pt.postare,ai mare dreptate cu ceea ce spui,e normal sa fi dezamagita de astfel de momente si chiar daca e o postare trista are invatamintele ei pt.cei care intr-adevar au minte sa inteleaga.

    RăspundețiȘtergere